19 بهمن 1401

تخلیه ملک اجاره ای بلحاظ اجور معوقه

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.
من مغازمو به یک مستاجر دادم که ۳ ماهه اجاره نداده. بخوام حکم تخلیه بگیرم چقد طول می‌کشه که بتونم مغازمو ازش بگیرم؟
ایا این شخص میتونه بعد اخطاریه اجارشو پرداخت کنه باز ۳ ماه بعدیو پرداخت نکنه؟ یعنی میتونه ۳ ماه ۳ ماه اجاره بده اونم همش با اخطاریه؟
و اینکه کلا میتونم کاری کنم مغازمو بگیرم ازش؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه در اجاره نامه شرط فسخ بدلیل عدم پرداخت اجاره قید شده باشد میتوانید اظهارنامه و سپس فسخ قرارداد اقدام نمایید در غیر اینصورت تا پایان مهلت اجاره نمی توانید تخلیه را بخواهید فقط نسبت به اجور معوقه قابل اقدام خواهد بود موید باشید