15 شهریور 1400

کشف مواد مخدر در منزل شخصی

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

جناب چند وقت پیش مواد مخدر میریزه خونه یکی و حدود 40 کرم هروئین و 10 تا پایپ و فکر کنم 1 سانت شیشه پیدا میکنن میبرند و خود طرف رو یه چند روزی بعدش میگیرندش 1 جا.همون شب ک ریخته بودند به یه 2 تا گفته بود ک من فروختمش و این حرفا.
پریروز از مواد مخدر واسه بنده ابلاغ اومد رفتم گفتند ک گفته اینا رو ک گرفتند مال خوش نیست و مال بنده است و من دادم بهش واسم نگه داری کنه و گفتم روزی 200 بهش میدم.آیا میتونه اینجور کاری کنه بندازه الکی گردن بنده یا ن؟ چون کلا آشنایی من با اون 1 ماه بیشتر نبود و تو این 1 ماه چند باری بیشتر همدیگرو ندیدیم یا زنگ زدیم یه 2 شبم قبل اینکه بریزند خونش در خونشون همدیگرو دیدیم به من گفت پول تو کارتت نداری واسم بزنی واجب دارم باید بزنم واسه کسی ما یه 350 ریختم وااسش و پول دستی بهم داد الان میگفت ک مدرکم اینه ک 350 هم حتی زده به کارتم. آیا میتونه بندازه گردن من؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم با توجه به اظهارات شما بستگی به شواهد و قرائن موجود در پرونده و اظهارات ایشان در تحقیقات می باشد ولی به دلیل اینکه مواد مکشوفه در منزل ایشان یافت شده منتسب به آن شخص محسوب می شود و ایشان باید اثبات کند که مواد مخدر برای شما یا هر شخص دیگری است موفق باشید