تهـدید مبنی بر یافتن صاحب سیم کارت

دسته بندی : کیفری | تهدید
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر. شخصی منو تهدید کرده که میتونه شماره صاحب سیم کارتمو خیلی راحت پیدا کنه میخوام بدونم حقیقت داره یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود.. اصـولا موضـوع اعلامی مبنی بر یافتن شـماره صاحب سیمکارت، چنـدان بار کیفری تهـدید ندارد،، ولی چنانچه مدعی اقدامی در اینخصوص انجام دادند و جرمی واقع گردید، می توانید در این راسـتا بر علیـه مرتکب حسب نوع جرم ارتکابی،، شـکواییه کیفری مطـرح نمایید..