15 شهریور 1400

در خصوص محل وقوع جرم و صلاحیت ذاتی دادگاه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام دو پرونده همزمان محل وقوع جرم یکی شکات مجزا چرا یک پرونده به شورای شهر دیگر ارسال شده وپرونده دیگه شهر دیگه بامسول دفتر صحبت کردم با ریس شورا صخبت کردم حفاضت صحبت کردم فایده نداشت طرف میگفت اشنا دارم چیکار کنم کع دو پرونده ادقام یا هر دو محل وقوع جرم رسیدگیبشه شاکی ادرس بنده رو شهر دیگر اعلام نموده در صورتی که وقوع جرم 1 محل میباشد تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما دوست عزیز در خصوص اعلام آدرس محل سکونت در‌صورتی‌ که جنابعالی دارای سامانه ثنا بوده آدرس اعلامی در سامانه برای شما درج‌ می‌گردد و اعلام آدرس اشتباه از سوی شاکی تاثیری ندارد همچنین در‌خصوص جرایم به عرض می رسانم که درست است که صلاحیت رسیدگی در دادگاه محل وقوع جرم می‌باشد ولی این امر از لحاظ صلاحیت محلی است و در‌خصوص صلاحیت ذاتی بسته به نوع جرم دارد که کدام دادگاه محل وقوع جرم به آن رسیدگی کند و امکان رسیدگی توامان وجود ندارد