روابط موجر و مستاجر و درخواست تخـلیه

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ما یه خونه داریم بعد ۳۰شهریور قراردادمستاجر تموم میشه ۳۰مرداد به ما گفت بیاید ۲۵میلیون ازپوله پیشو به من بدید من خونه پیداکردم ماام رفتیم ۲۵تومن ازپوله پیشو درحضوربنگاه بهش دادیم بعداینکه ما رفتیم خونه رفته خونه ای که گرفته بودروپس داده الانم زنگ زدم میگه پانمیشم باتوجه به اینکه من این پولو از صاحب خونه خودم گرفتم وقراربود برم خونه خودم الان باید چیکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود.. با توجه به دستورالعمل ستاد ملی کرونا و بخشنامه صادره از قوه قضاییه، درخواست تخـیله اماکن مسکونی صـرفا در موارد ۱- فروش و انتـقال قطعی ملک ۲- نیاز شخصی موجر ۳- ازدواج فرزندان موجر و نیاز به سکونت آنها صادر می گردد،، در بقـیه موارد قراداد اجازه با افزایش حداکثر ۲۵ درصد در تهـران و ۲۰ درصد در شهرستان ها قابل تمـدید می باشد. در صورتیکه در زمان تحویل مبلغ ودیعه در قرارداد اجاره توافق خود را مکتوب نموده باشید می توانید نسبت به تخلیه ایشان اقدام کنید