16 شهریور 1400

تهدیدبه پخش تصاویرمستهجن

دسته بندی : کیفری | تهدید
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یکی‌ چنتا عکس مستهجن ازم دارم و تهدید میکنه ک پخش میکنه چطور میتونم بدون اینکه خانوادم متوجه بشن ازش شکایت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام مطابق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه ای، هرکس به وسیله سامانه‎‌های رایانه‌ای یا مخابراتی به انتشار عکس، صوت، فیلم خصوصی، فیلم خانوادگی اقدام کند، در حالت بدتر اسرار دیگری را بدون رضایت او انتشار داده یا آن‎‌ها را در دسترس دیگران قرار دهد، به طوری که منجر به ضرر یا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات، محکوم خواهدشد