17 شهریور 1400

ایا پلیس فتا برای احضار افراد بدون اطلاع اقدام می کند؟

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پلیس فتا از کسی که ۲.۳ تا پرونده کلاهبرداری داشته باشه بدون اطلاع دادن به خودش اقدام می‌کنه یا بازم ابلاغیه میاد واسش؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم متهم برای بازجویی و دادرسی حسب دستور مقام قضایی احضار می شود و احضاریه باید مشخصاتی داشته باشد. اگر فردی بدون فرستادن احضاریه جلب شود این موضوع جایگاه قانونی ندارد.اگر به متهم تلفن کنند و او را احضار کنند ضمانت اجرایی برای این احضار وجود ندارد و اگر احضارنامه برای متهم فرستاده نشود حق جلب متهم وجود ندارد مگر در موارد بسیار استثنایی. حتی در فرض سوال نیز پلیس یا مقام قضایی راسا حق جلب ندارد و در صورت وجود مستندات با احضاریه پنج روز پس از رویت اقدام به شروع دادرسی می نمایید .