اقدام قانونی برای تخلیه واحد مسکونی و دریافت اجور معـوقه

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. دو سال هست که بدون قرارداد طبقه‌ای از خانه را اجاره دادیم به یک زن و شوهر که در شش ماه اول زن خانه را ترک نموده و مرد تنها ساکن است. از تیر ماه پارسال کرایه نداده و ما از عید ۱۴۰۰ تا به الان به دفعات خواستیم که واحد رو خالی کند اما اکنون صبرمان به سر رسیده و خواستار اقدام قانونی برای تخلیه هستیم، لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ در اینخصوص می توانید با طرح درخواستی مبنی بر تخلیه و پرداخت اجور معوقه در شورای حل اختلاف، پس از اثبات تخلف مستاجر در عدم پرداخت مستمر اجاره بها، می توانید درخواست تخلیه واحدمسکونی را بخواهید..