18 شهریور 1400

مطالبه حقوق پیمانکاری

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یه کاریو با یه پیمانکار باهم شروع کردیم به این صورت که همه کارو به من سپرد تا انجام بدم ایشون فقط کارای مالی رو انجام بده و سهم من ۷۵درصدباشه سهم خودش ۲۵ درصد بعد از گذشت تقریبا ۹۰ درصد کار از مجموع ۱۲۰ میلیون دریافتی بعد چندماه بمن ۷۵ تومن داده اونم بزور مابقی رو نمیده میگه برو ادامه کارو انجام بده بگیربرای خودت
متاسفانه قرارداد ننوشتیم اما مسئولان و نیروهای جایی که کارکردیم و نیروهای خودم میتونن شهادت بدن و تمامی پولایی که بمن داده کارت به کارت شده
الان قصد دارم ازش شکایت کنم لطف میکنید راهنماییم کنید
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به شراکت طرفین ومیزان قدرالسهم هر شریک در عمل انجام شده وبا توجه به مراتب فوق دادخواست مطالبه مابقی سهم الشرکه خودرا درخواست نمایید