ادعای تصرف عدوانی ملک

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر شوهرم بابت ملکی که در آن ساکنیم از ما شکایت کرده تعلام کرده تصرف عدوانی کردیم
اگر بمیرد تکلیف شکایت چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ بصرف شکایت مدعی، دلیلی بر اثبات ادعای وی نبـوده و شاکی بایستی با دلایل و مدارک اثباتی بتواند شکایت خود را اثبات نماید،، با اینحال موصـوع مطـروحه، مسـتلزم بررسی و اظهارنظر قطعی در اینخصوص می باشد که از طریق مشاوره تلفنی مقدور می باشد،، مصاف بر این؛ در صورت فوت شاکی، وراث وی بعنوان قائم مقام قانونی مورث، می توانند شکایت وی پیگیری نمایند..