چگونگی اجرای حکم پیش پرداخت اعسار

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده محکوم شدم برای چکم اعسار زدم و قبول شد اعسارم و همون موقع اعتراض زدم برای ماهانش که زیاده که تجدید نظر همون رو رای رو تایید کرد
الان می‌خوام بدونم برای پیش پرداخت دادن آیا اخطار میاد برام یا خیر
از تاریخ رای قطعی اعسار یکماه میگذره
چون تو رای هم تاریخی مبنی بر اینکه مهلت بدن برای پیش پرداخت قید نشده
و هیچ اخطاری تو این یکماه نیامده

و سوال دیگه اینکه
الان من منتظر بمونم اخطار برام بیاد
یا طرف فردا بره اجرا بهش جلبم رو میدن

ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصـولا رویه های در اینخصوص در شـعبات اجرای احکام دادگاهها متفاوت می باشد، از نظـر قانونی؛ اصـولا ابتـدا بایستی اخطاری مبنی بر واریز پیش پرداخت صادر گردد و در صورت عدم واریز ، حسب درخواست محکوم له، حکم جلب صادر می گردد.. با توجه یه توضیحات شما و سـپری شدن یکماه از زمان قطعیت دادنامه صادره، بهتر است جهت جلوگیری از صدور حکم جلب احتمالی، پیش پرداخت دادنانه صادره را بحساب پرونده در شـعبه اجرای احکام مربوطه در دادگاه پرداخت نمایید..