28 بهمن 1401

مشکلات مالیاتی بعلت درج نام در شرکت

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام درسال 87 یه آقایی باعوامفریبی برای ثبت شرکت از مدرک اینجانب سو استفاده کرد و قرار شدبعداز دوسال اسم مرا از شرکت بیرون کند ولی بعداز 7سال تازه متوجه شدم که اینکار رو نکرده اند. با اصرار اینجانب تغییر آگهی داده و اسم مرا از شرکت بیرون کرده اند ولی هنوز در اداره مالیات پرونده مالیاتی دارم. تکلیف چیه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم تا این لحظه اگر مالیاتی برای شما در نظر گرفته شده ان را میتوانیدداز شرکت مذکوزر مطالبه و پرداخت نمایید و سپس اظهارنامه مالیاتی پر نمایید که از شرکت خارج شده اید ضمنا آخرین تغییرات را که جنابعالی خارج شده اید رادضمیمه نمایید