ضمانت تسهیلات بانکی و توقیف اموال ضامن

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر
پدر من حدود ۱۲-۱۰ سال پیش ضامن شخصی در بانک قوانین شده بعد وام گیرنده با تبانی رئیس بانک که خیلی وقته بازنشسته شده با همان امضاء بار اول ۵-۴ تا وام دیگه گرفته الان حدود ۶-۷ ساله که مرده و همسرش هم مرده و الان بانک یقه پدر منو گرفته که اتفاقا ضامن دوم هم بوده نه اول و حسابهای پدرم را بستن و توقیفی روی حسابش گذاشتن
و وام ۵ میلیونی را ۲۵ میلیون کردن
حالا با توجه به اینکه پدر من اصلا ضامن این وام ها نبوده
و
فقط وام اولیه را که تسویه شده را ضمانت کرده است و رئیس بانک بازنشسته شده سالها پیش و اون آقا و همسرشون هم فوت کردن تکلیف چیه
لازم به ذکر است که
این اقت حقوق بگیر شرکت زمزم بوده و الان دخترش که مطعلقه است حقوق را دریافت میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ در قاعده کلی؛ بانک می تواند بطرفیت وام گیرنده (یا وراث وی) و ضامن طرح دادخواست مطالبه بصورت نضامنی مطرح نماید،، فاما؛ موضـوع مطروحه مبنی بر عدم تعلق امضاهای اسـناد وام به ضامن، نیاز به بررسی بیشتر دارد.. در صورتیکه به تبانی صورت گرفته رئیس سابق بانک با وام گیرنده و جعل إمضـای ضامن در متن اسـناد وامی ، اطمینان دارید ، می توانید با طرح دعوی جعل و استفاده از سند مجعول، درخواست رسـیدگی و ارجاع امر به کارشناسی استکتاب خط و إمضـاء جهت بررسی و اظهارنظر در خصوص اصالت و یا جعلیت اسناد مذکور را بنمایید..