19 شهریور 1400

ایا وقف زمین می توان ابطال کرد ؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال وقف نامه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر پدر اینجانب یک متراژ زمین کشاورزی را از یک قطعه بزرگ را حدود ۱۵ سال پیش به بنده فروخته هست و مدرک دارم .
و بقیه را به برادران دیگرم .الان پس از فوت وقتی زمین ها را قسمت کردیم زمین کم آمده یعنی به من و یکی از برادران همون متراژ را فروخته(مال غیر ) و الان هیچ مالی ندارد ولی ۵ سال پیش یک زمین کشاورزی دیگر را وقف امام حسین کرد ۴ دنگ وقف ۲ دنگ بخشید به کسی که از کل زمین وقفی نگهداری کند یعنی برادر من .
الان من می‌توانم با توجه به این که پدرم به من مال غیر فروخته من می‌توانم مال وقفی را تصرف کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در فرض سوال چون وقف بعد از انتقال و فروش بوده عملا پدر دیگر مالکیتی نداشته تا انرا وقف ترورات امام حسین نماید بنابراین با ارایه مدارک مثبته می توانید بطلان وقف را از دادگاه بخواهید