19 شهریور 1400

سیو کردن فیلم های آموزشی آنلاین جرم است؟

دسته بندی : جرایم سایبری | نقض حقوق مولف
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
درمورد نقض کپی رایت سوال داشتم اگر لطف کنید که پاسخ کامل بدهید متشکر میشوم
بنده یک اموزشگاه زبان بصورت انلاین دارم. و یک شخصی که بنده میشناسمش فیلم های کلاس منو داره بصورت غیر قانونی ولی جایی انتشار نداده میخواستم بدونم چطوری میشه شکایت کرد ازش؟ و اینکه ایا میتونم با اسکرین شات هایی که دارم ازش(با اکانت های تقلبی اومده خصوصی من ولی من میشناسمش) دستور تفتیش تلفن همراه و کامپیوترشو بگیرم؟امکان گرفتن مجازات حبس برای اون شخص هست یا فقط جزای نقدی داره؟مبلغ فیلمایی که داره در حدود ده میلیون تومنه

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم نظر به توضیحات شما باید در نظر داشت شخص مورد نظر شما فیلم های آموزشی را چگونه بدست آورده است همچنین آموزش آنلاین شما از طریق فضای مجازی انجام شده یا فضای اختصاصی مجموعه خودتان سیو کردن فیلم های آموزشی که از طریق فضای مجازی انجام می شود نمی تواند مصداق مجرمانه داشته باشد