03 اسفند 1401

اعتراض به عدم موافقت به مرخصی زندانی

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک زندانی هست دوتا پرونده داشته پرونده اول 20سال
و پرونده دوم 30 سال قبل پرونده دوم 4سال کشیده برای 20سال و اومده مرخصی ونرفته در غیبت تکرار جرم مواد مخدر کرده الانم بعد گرفتنش 7سال کشیده
الان شورا برای مرخصی تایید نکرده علتش چیه این 7سال مرخصی هم نرفته اگه بخاطر غیبتش هم بوده بهش دادن اعدام اعدامش شکسته شده و 7سالم به خاطر غیبت دیگه مگه حساب نمیشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم علت عدم موافقت بعلت فرار و عدم حضور نیز میتواند باشد علیالحال میتواتید درخواست خود را به مددکاری و نیز دادستان ارائه دهید