رابطه نامشروع غیر از زنا

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم از من و آقایی بابت رابطه غیر زنا شکایت کرد
درحکم اولیه محکوم به شلاق تعلیقی تا دوسال شدیم هم من و هم آقا الان بعد یکماه حکمی برای اون آقا اومده که دادگاه قرار عدم صلاحیت صادر کرده همون دادگاه وهمون قاضی چطور همچین چیزی ممکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اولا؛ لازمه اظهارنظر قطعی، نیازمند ملاحظه و بررسی احکام صادره در اینخصوص می باشد.. در قاعده کلی؛ در صورت عدم صلاحیت ذاتی و یا محلی مرجع قضایی در رسـیدگی به پرونده ارجاعی، قرار عدم صلاحیت صادر می شود و امکان دارد رسـیدگی به پرونده در صلاحیت دادگاه کیفری یک بوده که قرار مذکور صادر شده است.. در هر حالتی، اظهارنطر قطعی، مستلزم ملاحظه و بررسی دادنامه های صادره در اینخصوص می باشد..