20 شهریور 1400

توهمت ‌افترا زدن به شخص

دسته بندی : کیفری | افترا
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. در دفتر محل کار و رفت و آمدم که یک آموزشگاه هست طی مدتی به چند خانم اونجا پیشنهاد همکاری در پروژه هایی رو دادم. اونها هم قبول کردن و توی این مدت هیچ مسئله ای خارج از عرف کاری مطرح نشد فقط گاهی در حد مزاح توی چت صحبت شد که اصلا و ابدا مبنی بر مزاحمت یا هتک حرمت و یا قصد بد و سواستفاده نبود کما اینکه مدارک موجود هست. منتها اینها به محل کار گفتن و جوری وانمود کردن که بنده مزاحمت درست کردم و چه و چه و خب مدیر مجموعه هم بدون صحبت با بنده یکباره با رفتاری تند و صدای بلند داخل مجموعه به بنده بی احترامی و شروع به تهمت و افترا زدن کردن. میخوام بدونم امکان پیگیری جهت اعاده حیثیت هست و میتونم با ارائه مدارک موجود اثبات کنم که همه اینها تصورات ذهنی خانمها بوده و هیچ ادله ای مبنی بر مزاحمت من ندارن؟
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم برای اثبات جرم افترا بستگی به مدارکی که موجود است دارد و همچنین افترا زمانی محقق است که جرمی را به شخصی نسبت دهند و آن را نتوانند اثبات کنند