06 اسفند 1401

فروش پارکینگ غیر (انتقال مال غیر )

دسته بندی : کیفری | انتقال مال غیر
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من ١خانه ۴طبقه داشتم که ٢طبقه را فروختم و طبقه اول و اجاره دادم و در طبقه چهارم پسرم ساکن بود، بعدش طبقه چهارم رو فروختم ولی پارکینگش و نفروختم چون طرف پول نداشت بخره، طرف در محضر نوشته و امضا کرده که هیچگونه حقی از پارکینگ نداره من بعد از ١سال رفتم دیدم خونه رو با پارکینگ فروخته و اثاثیه من و که تو پارکینگ بود و دور ریخته بهش زنگ زدم جوابگو نیست من باید چکارکنم؟ آیا با شکایت به حقم میرسم؟ در ضمن قولنامه رو گم کردم ولی برگه محضری که مهر خورده و برابر بر اصل هستش رو دارم لطفا راهنمائی کنید مرسی

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله امکان طرح دعوی وجود دارد ، چرا که از باب انتقال مال غیر میتوانید موضوع را پیگیری نمایید. و به همان مدارک موجود میتوانید استناد نمایید . موفق و سربلند باشید