21 شهریور 1400

معاملات فارکس، جرم و مالیات

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
محمد مهدی زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام در خصوص بازار فارکس گفتین که تحت عناوین مختلف برخورد می شود منظور همان پولشویی است ؟و اینکه به درامد فارکس مالیات تعلق می گیرد یا خیر و اگر تعلق می گیرد نحوه پرداخت چگونه است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تعیین موضوع جرم با دادگاه‌ است. ممکن است در شرایطی جرم تحقق یافته مشمول‌ جرم پولشویی شود یا نه. متن قانونی جهت اخذ مالیات از سود بازار فارکس وجود ندارد. ضمنا چنانچه معامله ای ممنوع اعلام شود، اخذ مالیات از محل‌ سود حاصله نیز قابل دریافت نیست.