21 شهریور 1400

تمدید قرارداد پس از پایان مهلت اجاره اجباری است؟

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
الهه رضاسلطانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ببخشید من یه آپارتمان اجاره دادم و بیست روز به زمان اتمام اجاره نامه باقی مونده با مستاجر فعلیم یه ماه قبل به توافق رسیدیم و قرار شد بریم برای تمدید قرارداد با توجه به اینکه ایشان از رفتن به مشاور املاک و سرباز زدن از تمدید قرارداد به دلایل مختلف از قبیل کار دارم و فردا میام و ... غیره من خونه رو گذاشتم بنگاه و با یه مستاجر دیگ قرارداد بستم و به ایشان اطلاع دادم در ضمن در یک ماهه گذشته هر روز به ایشان اطلاع دادم که منتظرم بیاییم مشاور املاک تا تمدید کنیم متن پیامک ها هم موجود هست ولی ایشان نیامدن حال که با یک نفر دیگر اجاره نامه امضا کردم میگن من تخلیه نمیکنم در ضمن چک تخلیه هم دارم حال با توجه به اینکه غفلت از خودمستاجر بوده چون دنبال خونه می‌گشته و با توجه به مبلغ رهن که من اگه ایشون میخواست تخلیه کنه در زمان مقرر نداشتم بدم ومجبورا خونه رو دادم به یکی دیگ ایشون میتونن تخلیه نکنن و متن پیامک ها مدرک حساب میشود یا نه تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به عدم تمدید قرارداد اجاره با مستاجر قبلی، قرارداد اجاره جدید صحیح است و باید درخواست تخلیه بدهید