بیـع مشاعی نامعین برابر سند عادی

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدرم برابر صداقیه و سند عادی یک دانگ نامشخص به عروس هدیه داده ؟ حال بعد از ۱۵ سال درخواست افراز و فروش خسارت و اجاره داده آیا میتونه بگیره ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ اولا؛ قرارداد مذکور از حیث هبه و بیع بودن و مشخص و معین بودن، مستلزم ملاحظه و بررسی و اطهارنظر قطعی دارد.. فاما در قاعده کلی؛ در صورت وقوع بیـع بصورت صحیح؛ ذینفع می تواند با طرح دادخواستی، تقاضای افراز و یا فروش ملک مشاعی را خواسته و اجرت المثل ایام تصرف از تاریخ بیع را نیز بحواهد..