21 شهریور 1400

دیه نقص عضو در حین کار

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.بنده حین کار تاندون انگشت اشاره دست چپم دچارپارگی تاندون و بریدگی شد و بیست بخیه خورد و دچارنقص حرکتی هم شده میخواستم ببینم حدودا چقدردیه تعلق میگیره.ارزش شکایت کردن داره.؟ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام باتوجه به ماده 564 قانون مجازات اسلامی فلج کردن عضو دارای دیه معین است و درقسمت پایانی ان عنوان شده است در فلج کردن نسبی عضو که درصدی از کارایی ان از بین میرود مانند نقص حرکتی جنابعالی ارش در نظر گرفته میشود و مقدار مبلغ را پزشک قانونی و نیز قاضی اجرای احکام مشخص خواهد نمود باتوجه به توضیحات بنده تصمیم با خود شما جهت اقدامات بعدی خواهد بود