22 شهریور 1400

توقیف اموال توسط مامور کلانتری و عدم پاسخگویی ، چکار باید انجام دهم ؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من در ماه هفتم سال نودونه توسط نیروی انتظامی دستگیر شدم حدود چهل روز اگاهی پایگاه سوم بودم و بعد به زندان منتقل شدم وبعد از ده ماه بلاتکلیف بودن توسط قاضی دادگاه بعثت ازاد شدم که ایشان حکم برات بمن دادن بعد از ازاد شدن بادستور قضایی همان قاضی به اگاهی مراجعه کرده و لوازمم را تحویل گرفتم از برج نه سال قبل تا حالا ماموران کلانتری دو مرتبه با حکم درب خانه ما امدن و همان لوازم را مجددا به کلانتری بردن حالا کلانتری جواب درست بمن نمیدهد لطفا مرا راهنمایی کنید
باتشکر خیرخواه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم هرگونه توقیف اموال باید با دستور قضایی باشد چنانچه مامور کلانتری دستور قضایی ارایه نداده و یا بعد از پیگیری شما علت توقیف و یا پاسخ مناسب نمی دهد ابتدا با ۱۳۷ تماس و گزارش کنید سپس موضوع را از همان شعبه دادسرای بعثت پیگیری نمایید که ایا دستور قضایی در پرونده سابق مجدد صادر نشده یا اشتباهی از سوی کارمندان بوجود نیامده اگر مشکل از دادسرا نبود حتما در دادسرای نظامی از مامورین بدلیل عدم داشتن دستور قضایی و توقیف غیر قانونی اموال شکایت نمایید