22 شهریور 1400

توقیف حساب توسط شورا حل اختلاف امکان دارد؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام آیا شورای حل اختلاف بدون هیچ اطلاعی میتواند مبلغی از حساب را مسدود کند

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم مرجع قضایی در صورت درخواست مدعی یا خواهان به خواسته تامین خواسته یا اجرائیه چک و ... در برخی امور موظف و در برخی امور در صورت صلاحدید دستور توقیف حساب یا اموال خوانده را به جهت جلوگیری از تضییع حقوق ذینفع حتی قبل از ابلاغ و اطلاع به خوانده میدهد موفق باشید