10 اسفند 1401

تصرف عدوانی اراضی ملی منابع طبیعی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر زمینی در شیراز داریم که هم ملی وهم طبیعی میباشد که از ۵۰ سال پیش پدرم آن را جاشیر کرده یعنی علوفه دام آیا من میتونم به عنوان دامپروری شروع کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه شما دارای مجوز چرای دام و ... از اداره منابع طبیعی نباشیدتصرف شما عدوانی محسوب و در صورت شکایت اداره منابع طببعی قابل تعقیب و پیگیرد قانونی میباشید