مطالبه وجه به استناد سند واریزی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک سال پیش از طرف من خواهرم برای یک خانم حدود ۲۰۰ میلیون پول واریز کرد و ایشون قرارشد به من بیت کوین بدهد (قرار ۱۰ روزه بود ولی دوماه طول کشید)
این صرافی که ایشون برای من پول را واریز کرده بسته است و مدام به تاخیر می افتد صرافی داخل خاک گرجستان میباشد
آیا شکایت خواهر من از آن خانم خواهر من را به پولش می‌رساند یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در اینخصوص به اسـتناد فیش واریزی، صـرفا می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.. موفق باشید..