11 اسفند 1401

جعل چک و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خوب هستین ببخشید من یدونه چک به عنوان بدهی به یه نفر دادم از اون چک های قدیمی هستش مبلغش دوملیون بود ولی طرف الان برده با لاک سفید پاک کرده مبلغشو زیاد نوشته هم با لاک سفید مبلغو پاک کرده نوشته هم پشتشو با لاک سفید پاک کرده نوشته ایا اون میتونه اون چکو بگیره یا شکایت کنه من باید چیکار کنم ممنون ازتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام کاربر گرامی در صورت دادخواست مطالبه وجه چک ایرادجعل نموده و تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول علیه ایشان طرح شکایت نمایید. موفق باشید