22 شهریور 1400

فروش مال غیر و تحصیل مال از راه نامشروع

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام.درسال ٩٧ آپارتماني را فروختم جهت نقدي معامله يكدستگاهً اپتيما ٢٠١٣ گرفتم.الباقي وجه معامله راخريدار طي چند چك پرداخت كرد.بعد از ٢سال معلوم شد ماشين مستحق الغير بوده.و صاحب ماشين آن را گرفت و برد.حاليا باتوجه به شرايط ثمن نقدي معامله و با استفاده از خيار تفخص صبغه ميتوانم تقاضاي فسخ معامله رابدهم يا خير.ممنون از وقتي كه ميگذاريد.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما می توانید شکایت کیفری با عنوان فروش مال غیر نموده تا نسبت به ثمن معامله نسبت به خودرو مذکور اقدام نمایید