13 اسفند 1401

اثبات جعل سند و استفاده از سند مجعول و ابطال آن

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
عالم شریفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. شخصی اومده زمین ارث پدری بنده رو با قولنامه جعلی تصرف کرده. ما به اصل سند دسترسی نداریم. چجوری میتونیم ادعای جعل مطرح کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اصل کلیه اسناد در دفاتر ثبت اسناد و املاک و دفاتر اسناد رسمی موجود است چنانچه دلیلی دال بر جعل سند دارید با طرح شکایت جعل و استفاده از سند مجعول میتوانید شکواییه تنظیم نمایید،و دلایلی از جمله شهادت شهود،تاریخ معامله و نحوه معامله ملک میتواند به شما کمک کند،جهت راهنمایی بیشتر مشاوره تلفنی رزرو نمایید