13 اسفند 1401

دفاع در دعوی تصرف عدوانی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

لام سازمان منابع طبیعی به جرم تصرف عدوانی از من وبرادرم شکایت کرده ،در حالی که بنده اصلا خبر نداشتم وبرادرم اون زمین را کاشته اونم نمی‌دونسته که مال منابع طبیعیه بخاطر اینکه کامیونها از آن محل تردد نکنند اقدام به بذر پاشی کرده ،،،،منم چون برای تصدی یه پست مدیریتی معرفی شده بودم یکی از حسودان اهالی را تحریک کرده که اسم منم بنویسند تا در استعلام اطلاعات سپاه رد شوم که موفق به این کار شده اند ولی پرونده ما تازه به دادگاه رفته و هنوز اولین جلسه نشده من چه دفاعی کنم که محکوم نشم ،بعد چگونه میتونم از کسایی که گزارش دروغ دادند تظلم خواهی کنم ،برادرم چه دفاعی از خودش کنه که مجرم شناخته نشه چون به قصد تصرف این کارو نکرده بلکه زمین هم مال عمویم هست اصلا مال مانیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم جهت ارائه مشاوره جهت دفاع، مدارک شما باید بررسی گردد .