22 شهریور 1400

خودکشی و رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

آیا متوفی که از دوست پسرش بدون اجبار باردار شده و دست به خودکشی زده ما میتونیم به اون شخص اتحامی بزنیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام دوست عزیز خودکشی و تحریک به خودکشی از جانب شخصی دیگر جرم نبوده مگر در صورتی که تحریک از طریق سامانه های رایانه ای باشد و همچنین با توجه به اینکه شخص با میل خود رابطه برقرار نموده و باردار شده است لذا اتهامی متوجه طرف مقابل نمی باشد .