مطالبه وجه و طرح دعوی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یک نفر چند سال پیش مبلغی بصورت خرد خرد در فواصل طولانی به شماره کارت من و شخص دیگری واریز کرده الان مدعی شده باید مبلغ 15 میلیون تومان پس بدی و طلبکار شده آیا امکان شکایت از من و کارت دیگری که واریز کرده را دارد ؟
به چه صورتی میتوانم مطلع بشم که شکایت کرده ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ امکان طرح دادخواست مطالبه وجه، بطرفیت صاحب کارت واریز شونده، وجود دارد که در صورت ثبت و طرح دادخواست، پیامک ثنا، مبنی بر ثبت و طرح دادخواست به طرفین پرونده ارسال می گردد.. اصل بر مدیونیت شخص واریز کننده است و در صورتی که نسبت به آن مدعی باشد باید ایشان دلیلی مبنی بر عدم مدیونیت خود بیاورد موفق باشید