تقاضای خلع از ملک مشاعی

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ما یه خانه در وسط شهر داریم که از پدرمون به ارث رسیده .وراث سه دختر وسه پسر ویک مادر هستند ازفوت پدرم به بعد مادرم در ملک سکونت داشته حالا من تقاضای خلع ید کردم اول اظهار نامه فرستادم بعد شکایت کردم دادگاه که رفت شورای حل اختلاف حل نشد بردیم دادگاه
حصروراثت شده وهمه سند مشاعی دارند
خاستم بپرسم تقریبا چقدر طول میکشه که خلع ید بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اسـاسـا مدت زمان صدور خلع ید، بستگی به روند رسـیدگی دادگاه به درخواست مطروحه شما بستگی دارد که اصـولا زمان رسـیدگی قابل پیش بینی دقیق نمی باشد.. موفق باشـید..