شکابت تحت عنـوان سرقت گوشی

دسته بندی : کیفری | سرقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

گوشی بنده سرقت شد، دزد دستگیر شد و در کلانتری توسط بنده شناسایی و شکایت از ایشون گردید، بعد از گذشت ۷ ماه در سامانه ثنا نوشته شده پرونده مختومه شد در صورتی که در ابلاغیه اخری دادسرا قرار جلب به دادرسی نوشته شده بود، سوال بنده این هستش که پرونده درجریان هست یا کلا بسته شده؟
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با توجه به توضیحات شما و متن ابلاغیه جلب به دادرسی دادسرا، بنطر می رسد که پرونده مذکور با صـدور کیفرخواست از دادسـرا ، جهت ادامه رسـیدگی و صـدور حکم بر محکومیت به دادگاه کیفری۲ ارسـال شـده است،، فلـذا نمایش متن مختومه شدن پرونده در سایت،، مربوط به اتمام تحقیقات و صـدور کیفرخواست در دادسـرا در اینخصوص می باشد نه مختومه شدن کُـل موضـوع پرونده.. # در صـورت لزوم جهت بررسی بیشتر و ملاحظه گردشکار پرونده در سایت ثنا،، جهت اظهارنطر قطعی با هماهنگی از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..