مانع کسب شدن مغازه دار همسایه

دسته بندی : حقوقی | رفع مزاحمت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقتتون بخیر
من یه همسایه مغازه دارم که با گذاشتن فروشنده خانوم ناجور در مغازه و برداشتن ویترین به هرکسی که وارد سالن و سمت مغازم میشه بفرمایید میزنه و مانع کسبم شده
میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ ابتدائا پیشنهاد می گردد بلحاظ حُسن همجواری و همسایگی، موضـوع را با گفتمان و لزوما تذکر شفاهی حل و فصل نمایید.. در صورت عدم توفیق و رفع نشدن مزاحمت و مانعیت کسب تان،، می توانید عنداللزوم با اثبات مراتب طبق شهادت شهود، علیه وی طرح دعوی مطـرح نمایید.. موفق باشـید..