25 شهریور 1400

شکایت از کارمند شورا حل اختلاف

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ضمن عرض سلام واحترام من از کارکنان شورای حل اختلاف شماره سی تهران شاکی هستم لطفا راهنمایی بفرمایید به کجا وکدام آدرس شکایت خودرا ببرم با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود قانون گذار برای اشخاص معترض به عملکرد شوراهای حل اختلاف و قضات این محکمه هیئتی تحت عنوان هیئت نظارت بر تخلاف شورای حل اختلاف به وجود آورده که وظیفه آن رسیدگی به تخلفات اعضا و کارمندان این شورا است و برای قضات متخلف نیز باید از طریق دادگاه انتظامی قضات اقدام نمود. ماده ۳۵ قانون شورا حل اختلاف عدم انجام کار ارباب رجوع و یا تاخیر در انجام آن تبعیض یا اعمال غرض یا برقراری روابط خارج از عرف اداری با اشخاص مراجعه کننده ایجاد روابط خارج از عرف اداری با مراجه کنندگان تبعیض در بین مراجعه کنندگان دریافت هرگونه پول یا مال و حتی امتیاز از ارباب رجوع برای تسریع در انجام کار کوتاهی در حفظ اسناد و اموال شورا و ارباب رجوع ارائه گزارش خلاف واقعه به شورا افشا مدارک پرونده مراجعه کنندگان و یا عدم اجازه مطالعه پرونده توسط شخص ذی سمت رفتار های خارج از عرف و شئون شغلی – اخلاقی کوتاهی و سهل انگاری در انجم وظایف محوله موفق باشید