22 اسفند 1401

مطالبه اجاره بها و خسارات وارده

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجور معوقه
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

مستاجر منزل را تخلیه کرده رفته ولی چند ماه کرایه بدهکاره وقبوض هم بدهکاره وخونه را خسارت رسونده. فقط یه چک داره دست ما. چه باید کرد چه دادخواستی بدم. سه ملیون اجاره دومیلیون قبوض و خسارت شیشه ولامپ هم هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و عرض ادب کاربر گرامی می بایست ابتدا اظهارنامه ارسال در غیر اینصورت دادخواست مطالبه اجاره بها و اجور معوقه و مطالبه خسارات وارده را به طرفیت ایشان مطرح نمایید