25 شهریور 1400

مطالبه وجه طبق واریز

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من قرعه کشی خانگی ثبت نام کردم از طرف دوستم به خانمش معرفی شدم و پیشش قرعه باز کردم از خرداد ماه سال ۹۹ و مبلغ کل قرعه کشی ۱۰ میلیون تومان بوده .
و قرار شده ۲۰ قسط به مبلغ ماهی ۵۰۰ هزار تومان به برگزار کننده قرعه کشی پرداخت کنیم و من تا به الان ۱۶ قسط رو پرداخت کردم که در مجموع میشه ۸ میلیون و دو ماه دیگه نوبت دریافت قرعه من در آبان ماه هستش.

الان دوستم و خانمش چندماه هست به اختلاف خوردن و دوستم بمن گفته خانمم قصد پرداخت پول قرعه یا همون ۱۰ میلیون به من رو نداره.

ومن براساس گفته دوستم با خانمش تماس گرفتم و خانمش بمن اظهار داشت که من از شوهرم پول طلب داشتم و شوهرم گفته شما پول قرعه من رو جای طلب خودت بردار و من پول قرعه رو به دوستم پرداخت میکنم

اما شوهرش میگه همچین چیزی نیست

و خانمش هم میگه من به شما پولی نمی‌دم بابت قرعه طرف حساب شما شوهرم هستش

در صورتی که برگزار کننده این قرعه خانوم دوستم هستش و ماهانه من پول قسط قرعه رو بحساب ایشون پرداخت میکنم

خانومش برگشته گفته من از شوهرم سفته دارم و شما هم اگه میخوای برو شکایت کن چون من بشما پولی بابت قرعه نمیدم.

یک اینکه من الان موندم چیکار کنم چون نوبت دریافت پول من دو ماه دیگه یعنی دهم آبان ماه هستش

مورد بعدی هم اینکه الان من اگه این چهارتا قسط باقی مانده تا دی ماه رو بازم با این شرایط پیش اومده پرداخت کنم یا خیر؟
آیا از الان اقدام به شکایت کنم یا باید صبر کنم تا آبان ماه بشه؟
راهنماییم کنید که من چه اقدامی انجام بدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید فقط به کسی که واریزی را انجام داده اید ازطریق شورای حل اختلاف مطالبه وجه با تاخیر تادیه دادخواست دهید