04 خرداد 1401

گزارش به دادسرای سازمان قضایی نیروهای مسلح

دسته بندی : کیفری | جرایم نظامی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده گزارشی را به سازمان قضایی نیروهای مسلح ایمیل کردم بعد از حدود یک ماه پاسخ آمد که گزارش من با شماره نامه فلان به دادسرای محل وقوع ارسال شده.آیا الان من باید اقدامی بکنم؟چون محل وقوع در استان دیگری است و از اینجا به بعد روند بررسی چگونه است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ پیامک حامل ارسال و ثبت و ارسال گزارش به دادسرای محل وقوع؛ صـرفا جهت اطلاع شما از ثبت گزارش بوده و در صورت نیاز به حضور، با تعیین وقت و زمان جلسه رسـیدگی،، ابلاغیه ای جهت حضور شما ارسـال خواهد شد.. منتطر ابلاغیـه حضـور باشید..