25 شهریور 1400

داشتن ادوات جهت استعمال مواد مخدر

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید از منزل ما 45عدد بافور استفاده نشده و 50عدد پاسور گرفتن میشه بگید جریمه اش چطوری حساب میکنن

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم آلات ادوات در کنار موادمخدر از منزل متهم کشف شده است به نظر می رسد دلایل کفایت نماید.در غیر اینصورت میتوانید عدم مالکیت خود را اعلام نمایید تا تبرئه شوید و سعی بر عدم فروش توسط خود نمایید اگر بتوانید عدم مالکیت در مورددهر دو مورد را عنوان نمایید به جزای نقدی محکوم میشوید اگر اقرار به فروش انها کنیدحبس خواهید شد