22 اسفند 1401

طرح شکایت سرقت طلاجات

دسته بندی : کیفری | سرقت
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و تشکر از شما که مرحم مشکلات مردم هستید
بنده مقداری طلاجات با فاکتور در منزل مادرم که در طبقه بالای منزلم است در کمد مخفی کرده بودم و در منزل به غیر از برادرم و همسرش که به تازگی عقد بودند کسی رفت و امد نداشت
ولی همسر برادرم وقتی با برادرم به مشکل خورد تمام طلاهای مرا با فاکتور هایش از کمد برداشت و برادرم و شوهرم به بنده گفتند که شکایت نکن فردا اگر آشتی کنند آنهارا پس خواهد داد ولی نزدیک به ۶ ماه است از این موضوع میگذرد
حال بنده شکایت کیفری سرقت بدهم ویا شکایت حقوقی استرداد طلاجات
کدام نحوه شکایت مرا به حقم میرساند در ضمن فاکتور ها همه به اسم بنده است و با کارت بنده خریداری شده
همچنین همسر برادرم ادعا میکند اینها هدیه بوده و آنهارا فروخته و رجوع به هبه ای که فروخته شده باشد امکان پذیر نیست

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی با توجه به اینکه فاکتور طلاجات به نام شما بوده و وظیفه ای در خرید آن ها به عنوان هدیه نداشته اید لذا عقد هبه رخ نداده است ولی اگر همسر برادرتان در خانه رفت و آمد داشته و جای طلاجات را میدانسته و بدون اطلاع شما و اشخاص دیگر طلاجات را برداشته بهترین راه طرح شکایت سرقت است .