04 خرداد 1401

اعاده حیثیت و مطالبه خسارت قراردادی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، شریکم یک قرارداد باهم بسته کاملا بنفع خود و ضرر بنده که از این راه بهم ضرر زده و الکی هم یک شکایت واهی علیه من بجرم سرقت، خیانت در امانت و تحصیل از طریق نامشروع ازم شکایت کرده بود که برای پیچوندن دادگاه نذاشته بود داخل پرونده و بدون تشکیل دادگاه قاضی شکایتشو رد کرده بود ومن تعقیب گرفتم،،،، دوبارم قبل از اینکه چند روز مونده بود رای دادگاه بیاد،،،، جلوی درب خونه پدر خانومم و جلوی درب خونه خودم مزاحمت دا‌شته وجلو درو همسایه و فامیل بهم اتهام و افترا زدن،،، که منجر به رفتن آبروی من شده و 6 ماهه مغازه رو بسته و نمیذاره کار کنم، که گزارش کلانتری جلو درب منزل و استشهادیه محلی روستا هست و اون قراردادوبه هر حقوقدانی نشان دادم،،، گفته کلاهبرداری میخواسته بکنه ازت،،،،،،مثلا تو یه بندی نوشته من هر موقع بخوام بتنهایی میتونم قراردادو فسخ کنم،،، یه روزم وکیلش بهم زنگ زد من فلانی هست وگفت بیا دفتر من اختلاف تونو حل کنم،،،، نگو نقشه ست و منو کشیدن اونجا بزور چاقو دادن یه دست نوشته ایی رو که وکیلش با خط خودش تنظیم کرده بود من امضا کردم،،، که بهم فشار آوردن وماشینمو زیر قیمت تو 12 ماشین فروختم،، و طلاهای خانوممو که مغازه رو باید 5 برابر بیشتر از قیمتش برداری،،، که صدای وکیلش هست که یه روزم میخواستن منو بکشن بیرون شهر و خفتم کنن دوباره واون قرار دادو از چنگم دربیارن،،، که موفق نشدن،،،،، حالا با وجود این بلاهایی که سرمن و خانوادم آوردن اعاده حیثیت و گرفتن خسارت من بجایی میرسه،، چون تو قراداد خسارت هم قراردادیم؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ به استناد گزارش کلانتری و استشهادیه محلی روستا و شهادت شهود می توانید اقدام به طرح دعوی افترا و نشراکاذیب و اعاده حیثیت نمایید.. در خصوص مطالبه خسارت نیز؛ بستگی به متن قرارداد و تعـهدات فیمابین دارد که در صورت لحاظ خسارت در متن قرارداد و تخلف شریک از مفاد فرارداد فیمابین، می توانید نسبت به مطالبه خسارت وارده نیز اقدام نمایید..