26 شهریور 1400

شکایت به جرم کلاهبردهری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام مجدد
به دلیل اختلاف حساب و احتمال کلاهبرداری طرف مقابل ، مبلغی پول نقد و سه فقره چک به طرف داده شده است . چک ها مال کسی دیگر است و بنده آن چک ها را امضا و خرج نموده ام . چگونه و از چه طریقی مانع وصول چک ها شوم و زمان نیز کمتر از ۸روز است. با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم درصورتی که داری قرارداد میباشید باید طبق قرار داد عمل شود اگر طرف مقابل تخلفی انجام داده باشد میتوانید شکایت نمایید وقبل از ان اظهار نامه ارسال و مهلت دو روزه به وی جهت اصلاح کار خود انجام دهد و بعد از دو روز شکایت را مطرح وبا اظهار نامه ارسالی حضورا به دادستان مراجعه تا بتوانید دستور فوری جهت مسدودی چکها اتخاذ نمایید