26 شهریور 1400

شکایت از طریق رسیدن به احقاق حق شخص

دسته بندی : کیفری | جرایم سیاسی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام حسین هستم از جوانرود در زمان جنگ تحمیلی به دست عده ای از مزدور شهر خود دستگیر وبه عراقیها فروختنم الان برگشته اند وزندگی میکنند میخواهم از اینها شکایت کنم لطفا راهنمای فرمائيد از لطف شما ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام اگر اشخاصی را که منجرب به این عمل شده را میتوانید شناسایی نمایید از طریق شکایت کیفری و البته با ارائه مستندات محکمه پسند از طریق دادگاه انقلاب اقدام نمایید