23 اسفند 1401

قرار گرفتن زمین در محدوده‌ی اراضی ملی

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خدمت سرکار خانم
زمینی داریم در روستا قولنامه ای هستش به نام بابا بزرگم بعد یارو اومده چند ساله شن شویی ز ده الان رفتیم شکایت کنیم گفتن زمین ملی اعلام شده ایا میشه زمینرو پس گرفت یا نه درضمن زمین تا ده سال پیش که بابا بزرگم زنده بود کشت میشده
در پناه حق

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بهتر است با یک وکیل ملکی اقدام به پیگیری نمایید ،درخواست کارشناسی نمایید و نقشه هوایی ملک را اخذ نمایید ،امکان رای گرفتن وجود دارد ،چرا که در حقوق هیچ چیزی صد درصد نمی باشد. موفق و سربلند باشید