26 شهریور 1400

ایا بعد از اجرای چک صادر کننده به زندان می‌رود ؟

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. کسی نتوانسته چک خود را در تاریخ مقرر پر کند و فرد شاکی چک را به اجرا گذاشته است و قبل از مهلت ۳۰ روزه شاکی حکم جلب گرفته و متهم را به زندان انداخته است. تا جایی که من اطلاع دارم قبل از مهلت ۳۰ روزه امکان گرفتن حکم جلب وجود ندارد در این صورت شاکی می تواند درخواست آزادی کند یا حتما باید با وثیقه آزاد گردد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم‌چکهای صیادی به محض برگشته از طریق دادگاه مستقیما اجراییه صادر و بعد از ابلاغ و عدم شناسایی اموال به تقاضای دارنده چک جلب صادر خواهد شد و به محض رویت صادر کننده جلب و روانه زندان می شود