04 خرداد 1401

شکایت افترا و خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | افترا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببخشید من شکایت افترا کرده ام به اشتباه گفتم خیانت در امانت به نظرتان رای بازپرس و رای مجدد قاضی کفایت می کند یا خودم باید کاری انجام دهم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ هر چند که طرح شکایت با عماوین اتهامی، توسط شاکی صورت می گیرد، ولی تطبیق عمل ارتکابی با عناوین مجرمانه در قانون و تناسب آن با نوع مجازات قانونی، با تشخیص و نظر قاصی رسـیدگی کننده می باشد..