04 خرداد 1401

اتهام خیانت در امانت و نحوه اعتراض به محکومیت صادره

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یکسال قبل خودرویی برای رفع نقص تحویل گرفتم وبعد ازرفع نواقص خواستار پرداخت حق الزحمه خودشدم که پرداخت نکردند به همین خاطراظهارنامه ازدفترالکترونیک قضایی برایشان ارسال نمودم ولی متاسفانه نه‌تنها اقدامی دراین مورد صورت نگرفت بلکه ازبنده به اتهام خیانت درامانت شکایت وبدون توجه به مستندات موجود دادرس حکم به محکومیتم صادرنموده ومن به دلیل بیماری اعتراض نکردم درحال حاضرباداشتن گواهی پزشک وشاهد چگونه وچه مدارک دیگری برای دفاع اقدام نمایم ؟تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ چنانچه هنوز مهلت اعتراض باقی مانده باشد، می تواتید با تنظیم لایحـه ای با دلایل و مدارک کافی به دادنامه صادره اعتراض نمایید،، ولی در صورتیکه رأی محکومیت صادره قطعی گردیده باشد، اقدام اعتراضی متصور نبوده، مگـر اینـکه با ارائه مدارک بالینی و بستری خود و اثبات عُذر موجه خود، از مهلت اعتراض مجدد استفاده نمایید،، در حالت کلی؛ در صورت عدم توفیق؛ بناچار بایستی با دلایل و مدارک مستند خود، درخواست تجویز اعاده دادرسی مطرح نمایید..