26 شهریور 1400

تهدید بخاطر تجاوز

دسته بندی : کیفری | تهدید به قتل
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام لطفاً من را بابت اینکه ۲ماه پیش خانمم بامردی دوست میشود والان میگه اون من را بافریب ونیرنگ به خانه اش بردو به من تجاوز کردوقتی تمام شددیگر تهدید هاش شروع شد که اگر به شوهرت قضیه رابگی می‌کشمش بیامواد بزاریم داخل ماشین ویا خونه که بره حبس تااینکهیک روز زن داداش شوهرم ۷کیلو تریاک آورد ومن بهش اطلاع دادم واون به مامورها تماس گرفت و شوهرم را بردند حالا می‌خوام بدونم میتونم شکایت کنم ولی پیامک تهدید ازیارو ندارم پرینت پیامک هارو میدم اگر درخواست کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام میتوانید گزارش این امر را با عنوان مطلع به قاضی پرونده که موجب گردیده است تا همسر شما دستگیر شود را ارائه نمایید